Du er her: Forside
Hans Andersen er draget til de tyste skove
Hans Andersen døde onsdag den 29. juli 2015 i en alder af 92 år
Hans Andersen var den sidste af OO’s ”9 støtter”, som var med til at starte klubben i 1951
Hans har gennem årene påtaget sig mange tillidshverv i klubben og har bl.a. været formand.
I en årrækken var han sammen med sin kone Karen Lise sikker ”husbestyrer” for Jægerhuset.
Kendetegnet for Hans’ engagement har altid været et ønske om og vilje til at gøre tingene ordentligt.
Hans har i de senere år ikke været aktiv i skoven, men han har lige til det sidste deltaget i onsdagsklubbens aktiviteter og dukket op til sociale arrangementer i såvel OO som i Fynske Skovkarle
Æret være Hans’ minde

01.08.2015 10:00:00

Jakob Ejby er gået bort
Jakob Ejby døde søndag den 26. juli 2015 i en alder af 43 år efter længere tids sygdom
Jakob Ejby var et af OO’s nyere medlemmer, hvor han sammen med Jane har været et kendt og vellidt ansigt på OO’s gymnastikhold og ved torsdagstræningerne. Jakob var værdifuld hjælp om torsdagen, når der skulle arrangeres fællesspisning for de mange deltagere efter træning.
Jakob var aktiv løber og nåede at prøve o-løb af i vintercuppen, men han nåede aldrig at deltage ved egentlige orienteringsløb.
Vores tanker går til Jane og pigerne

01.08.2015 10:30:00

Se mere

Efterårets orienteringsløb nærmer sig!
Kære OOere

Så er det tiden for orienteringsløb igen.

Sidste frist for tilmelding til Jysk/fynske mesterskaber i stafet er på fredag d. 31.07. (Forlænget til 06.08)
Herefter følger en lang række løb, flere af dem mesterskabsløb - følg med i aktivitetslisten på vores hjemmeside, facebook eller tjek kalenderne i o-service.
28.07.2015 20:00:00

Hjælper-info
Kære klubkammerater!

Alt For Damernes Kvindeløb er igen veloverstået!
Vi har igen-igen fået stor ros for afviklingen af løbet fra vores samarbejdspartnere og også fra mange løbere!

Det eneste lille minus var deltagertallet der sluttede på 1320, men det er en generel tendens for mange motions arrangementer i Odense i år. Det har dog ikke afskrækket Alt for Damerne der allerede nu er klar til at vi finder datoen for næste års løb.

At det kan lykkes at lave et superarrangement skyldes kun, at vi hvert år kan mønstre ca. 90 glade, smilende og entusiastiske hjælpere klar til at give den en skalle før, under og ikke mindst efter løbet!
Stort tak for det - I er fantastiske!

Bedste hilsener

Stævneledelsen