Du er her: Forside
Divisions match i Als Nørreskov Syd
Vi skal være mange….... klubben tilbyder fælles bustransport.

Ny træner i OO
Anders Winther-Mortensen er startet som fast træner og havde debut den 7/8 - det blev kanontræning, hvor alle lærte mere om postdefinitioner.
Anders havde sin debut i O-sporten inden han slap sutten, og adskillige klubkammerater i OO har det sidste år måttet nøjes med at se Anders bagfra ved O-løb. Tag godt imod Anders og bak op om træningen - næste træning er torsdag 4/9 (når Fåborg har afviklet deres 3-dages løb) ved Tusindårsskoven.

B-Løb & Op-Ned divi match i Langesø
Odense Orienteringsklub indbyder til
B-løb og op-/nedrykningsmatch ml. 2. og 3. division i COWI-ligaen samt Find vej Baner
Søndag d. 21. september 2014 i Langesø Syd

Klubmesterskab 5000 m - Classic
Husk Klubmesterskab på 5000 m torsdag den 28. september 2014 kl. 18.00 i Aaløkkeskoven, Jægerhuset!

Mountainbike i Langesø
Til medlemmer af OO som kører mountainbike.

Det er tid for bestilling af licens til kørsel i sporet i Langesø

OO har købt licens til Condes 9
Nu kan du komme i gang med at udnytte de nye features i Condes 9. Klubben har fået licens - find den på den interne side og download selv programmet fra condes.net

Sponsor: