Du er her: Forside
Dalum Hjalleseløbet 2015 AFLYST
Med stor beklagelse må vi desværre konstatere, at tilslutningen til Dalum Hjalleseløbet i de senere år ikke har levet op til til forventningerne.
Vi har derfor taget den tunge beslutning at aflyse afvikling af Dalum Hjalleseløbet i Odense OK regi.
Der skal lyde en stor tak for massiv opbakning fra de handlende i lokalområdet gennem de 18 år, løbet har været afviklet!

OO Generalforsamling 2015
OO holder ordinær generalforsamling torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.30 i Jægerhuset

Se mere

Se programmet for Vintercup 2015 - kom i form til alle de gode tilbud der er i 2015.

RESULTATER og MELLEMTIDER fra 3 etape er klar her.

Klubtur til Påskeløb 2015
Igen i 2015 er der lagt op til den helt store fælles tur for OO til Påskeløbene. Vi har lejet en hel efterskole!

Fynsk Sprintcup 2015
De af jer som vælger at tage til Fynsk Sprint Cup i 2015, vil få en bid af fortid og nutid, opleve øhavet, løbe 4 gode sprintløb, og få en fin fin oplevelse et sted man ikke lige kommer forbi til hverdag ...

Vi ses på Ærø i pinsen 2015 !

Alt For Damernes kvindeløb
Lørdag den 30. maj 2015 kl. 13.00 arrangerer Odense Orienteringsklub
'Alt for Damernes kvindeløb' i Odense på Engen i Hunderup skoven,

Fyns 5 daws 2015
Så kan mand tilmelde sig til årets Fyns-5-daws. Husk at tage konen, kærsten, børnene, vennerne, naboen, kolleger og sportsvenner med.

Sponsor: